Med ESSDRIVE jobber jeg mer effektivt

Dato: 25 Jun 2019

– Å arbeide med den nye treskruen ESSDRIVE er som natt og dag sammenlignet med andre skruer. Jeg behøver ikke bruke like mye krefter og belaster kroppen mindre. Da jobber jeg mer effektivt uten å bli sliten, sier tømrer Siri Bongo (22) som jobber i Bygg- og Malermesteren AS i Kirkenes.

ESDRIVE er en treskrue som oppfører seg helt annerledes enn alt jeg har prøvd tidligere, sier Siri. Den borer seg enkelt inn i treverket, også om du skal skru skrått. Skruen glir ikke, men får lett feste. En 6,0 x 90 ESSDRIVE-skrue er enda lettere å skru og dra til enn en 5,0 x 90 mm av den gamle sorten, selv om hodet på 6,0-skruen er mye større enn hodet på 5,0-skruen, forklarer Siri.

I og med at ESSDRIVE-skruen entrer treverket så enkelt og greit, gjør at det ikke er problem å skru «blindt» på baksiden av en stender.
– Jeg behøver ikke å ha blikket der skruen skal festes. Den fester seg der jeg vil likevel. Og når jeg ikke trenger å bruke like mye krefter for å skru, har jeg også større fleksibilitet i hvordan jeg har kroppen min når jeg skal skru. Det blir langt mindre påkjenning på håndledd, albuer og skuldre, sier hun fornøyd.

– Om ESSDRIVE er litt dyrere enn andre skruer, betaler det seg likevel i bruk. Du sparer kroppen din og du jobber raskere. Skruens utforming og konstruksjon hjelper deg til å jobbe mer effektivt, sier Siri Bongo.


Fakta om ESSDRIVE

  • Spissen gjør at skruen griper umiddelbart
  • Sterk stålkvalitet
  • Hodeformen gir en perfekt finish uten sprekker og fliser
  • Fresespor på stammen gir et lavt innskruingsmoment og bidrar til økt klemkraft
  • Spesielt god i vanskelige posisjoner der leddene får uønsket belastning
  • Krever kun 1 kg oppstartstrykk sammenlignet med bransjegjennomsnittet på 3 kg