Med ESSBOX har du full oversikt

Dato: 22 Jan 2020

– Du jobber bedre når du har kontroll og oversikt. Det sier tømrer Stian Nordpoll i Gripsgård Bygg AS. Han kjøpte sin første skruekoffert fra ESSVE for 10 år siden. Siden er det blitt flere. Nå har han 12-13 ESSBOX. – Jeg klarer meg ikke uten, sier han.

– Med ESSBOX har du full oversikt. Du har orden i det som ellers har lett for å bli småkaos. Utnytter du alle fordelene med ESSBOX, vil du spare mye tid i løpet av et byggeprosjekt. Du slipper å lete etter riktig skrue, og du har alltid med et minilager av relevant sortiment til jobben du skal gjøre. Da blir du mer produktiv. Jeg blir stresset hvis det tar tid å finne riktig skruepakning, eller hvis det er rotete på byggeplassen – eller i bilen. Jeg skulle gjerne bytte til en lengre firmabil, med enda større plass til god innredning og for å få plass til flere ESSBOXer, sier Stian.

Stian Nordpoll innrømmer at han er litt over gjennomsnittet opptatt av å ha det ryddig rundt seg. Han er også opptatt av å gjøre ting enkelt og rasjonelt. Derfor kjøpte han kofferten fra ESSVE med ferdig sortiment med treskruer. Her lå alt oversiktlig og greit. Den samme kofferten er fortsatt med i dagens firmabil. I firmabilen ligger ESSBOX-koffertene stablet og godt merket med ulikt innhold. Her er en ESSBOX med syrefast, en med monteringsskruer, en med pakningsskruer og en annen med håndspiker, for å nevne det som synes i farten.

– Jeg har alltid likt at ting er på stell med verktøy, utstyr og materiell. Derfor har jeg 12-13 ESSBOXer med ulikt innhold. Ikke alle er med i bilen til enhver tid, men jeg har alltid med meg en tom ESSBOX, som jeg fyller opp med det jeg vet jeg trenger den dagen. Da slipper jeg å springe frem og tilbake til bilen for å hente noe jeg mangler, avslutter Stian.