Marnar Bruk Royal terrassebord

Dato: 3 Jul 2019

Med Marnar Bruk Royal terrassebord kan du bygge flotte uterom som tåler mye og varer lenge.

Marnar Bruk Royal er et norskprodusert trevirke av nordisk furu. Det er et holdbart og bærekraftig materiale som tåler vær og vind, og krever lite vedlikehold. Vi benytter mest furu fra skoger på Sørlandet, men bruker også trevirke fra andre bærekraftige nordiske skoger. All trelasten vi bruker er 100% PEFC sertifisert.

Ferdig levert med fargen du ønsker

Når du bestiller Marnar Bruk Royal velger du den fargen du ønsker. Montering er akkurat som annet trevirke, men du kan glemme tidkrevende malearbeid.

Nordisk sort, Leirgrå, Tjærebrun, Okergul og Låverød er UV-beskyttet, og fargen holder lenge. Værgrå bærer navnet med rette. Den er uten fargepigment, og får etterhvert en vakker grå patina.

De mest populære fargene til terrassebord er RG.20 Leirgrå, RB.10 Tjærebrun og RO.0 Værgrå. Terrassebord blir utsatt for ekstreme påkjenninger gjennom året. Fargen vil derfor slites noe raskere enn på veggen. Med et strøk Marnar Bruk Royalolje får du fargen tilbake. Værgrå trenger sjeldnere oljing. Med normal vasking blir RO.0. bare finere og finere.

Dimensjoner

Marnar Bruk Royal terrassebord blir levert med tre ulike overflater. Slett, rillet og duo, som er rillet på en side for ekstra stabilitet. Slett leveres i fem forskjellige dimensjoner, mens rillet og duo blir levert i 28 x120 mm.

Royalbehandlingen gir et stabilt trevirke som sprekker lite. Det er derfor også ideelt for rekker og spiler med slanke dimensjoner. Med Marnar Bruk Royal rekker og spiler kan du bygge flotte uterom som tåler mye og varer lenge.

Les mer om Marnar Bruk Royal i brosjyren vår

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste