Marmoleum Striato er tildelt iF DESIGN AWARD 2016

Dato: 29 Jun 2016

Trendy gulv av naturlige råvarer

Den nye kolleksjonen med Marmoleum Striato er blitt tildelt iF DESIGN AWARD 2016. Denne moderne kolleksjonen gjenoppliver klassiske 1950-talls design i et moderne og naturlig bærekraftig gulvbelegg.

Fremstillingsprosessen skaper et subtilt mønster mot en monokrom bakgrunn. Når gulvet er ferdig montert vil det fremstå som et organisk mønster. Den subtile blandingen av individuelle fargetoner skaper en verden av nyanser og rikdom, en naturlig gave av prosessen med å lage linoleum.

http://www.forbo.com/flooring/no-no/produkter/linoleum/marmoleum-linear/bg9k45#anker

Marmoleum Striato er et gulvprodukt som er laget hovedsakelig av fornybare råvarer. Overflaten er linoleum, et biologisk, økologisk produsert materiale av 97 % naturlige råvarer. Hovedingrediensen er linolje som lages ved å presse frøene fra linplanten. Linoljen blandes med harpiks fra furu, tremel og miljøvennlige fargepigmenter og baksiden lages av fornybare jutefibre.

Det som gjør forskjellen på ny og gammel linoleum er overflatebeskyttelsen; Topshield2. Det gjør gulvet slitesterkt og lett å vedlikeholde.

http://forbo-business.esignserver3.com/gallery.do;jsessionid=7DC78E6A41EEB843F2670DE5D0A8777F


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår