Marmoleum Solid –Verdens mest naturlige gulv

Dato: 26 Apr 2017

Forbo presenterer den nye Marmoleum Solid-kolleksjonen som kombinerer attraktive, moderne gulvdesign med allsidighet og innovasjon. Ta en titt på Marmoleum Cocoa hvor vi har tilsatt naturlig skall fra kakaobønner som skaper et unikt utseende. Denne kolleksjonen har også mottatt både Reddot Design Award 2017 og iF DESIGN AWARD 2017.Kvalitet skapt av naturen
Marmoleum produseres av naturlige, fornybare råvarer og er markedets mest miljøvennlige gulv. Det inneholder ingen ftalater, mykgjørere eller mineralolje.

De viktigste ingrediensene i Marmoleum er:

  • Linolje
  • Tremel fra kontrollerte skogsområder
  • Jute, den naturlige baksiden som linoleum valses ut på

Marmoleum har alle de viktigste miljømerkene som for eksempel Svanen og Blue Angel.

Miljøvennlig og slitesterkt
Forbos linoleum består av:
97 % naturlige råvarer
72 % hurtig fornybare materialer
43 % resirkulert innhold

Topshield² er Forbos overflatebehandling av meget høy kvalitet. Den er UV-herdet og finnes på alle Marmoleum gulv. Topshield² forebygger flekker, slitasje og riper for at gulvets utseende skal bevares lenge. Med Topshield² får du ett gulv som er lett å rengjøre og ser pent ut over lang tid fremover.

Marmoleum Solid er en kolleksjon med 5 individuelle strukturer som danner grunnlaget for å skape rene, særegne, moderne rom.

Marmoleum Cocoa – manifesterer vårt mål om bærekraftig design og er et helt nytt element i kolleksjonen. Marmoleum Cocoa har blitt tildelt Reddot Design Award 2017 og iF DESIGN AWARD 2017.Ved å tilsette kakaoskjell i de tradisjonelle Marmoleum-ingrediensene har vi skapt en innovasjon innen byggeteknikk og estetikk. Og resultatet er en ny og spennende overflatestruktur som både ser naturlig ut og føles moderne. Kakaoskjellene gir et flott granulatutseende som er friskt, moderne og samtidig unik for Marmoleum.

Marmoleum Slate - inspirert av stein
Marmoleum Slate har en unik taktil overflate som gir en ny dimensjon til vårt linoleumssortiment. Resultatet er en overflate som har den tidløse estetikken ved stein og varmen og renheten til linoleum

Marmoleum Walton - den rene ensfargede linoleumen
Den ensartede identiteten ved Marmoleum Walton gir et upretensiøst inntrykk som gjør Marmoleum Walton til den udiskuterbare ambassadøren for våre linoleumsgulv. Det enkle visuelle utseende som Walton har er lett å kombinere med andre materialer og den subtile teksturen gir et mykt og naturlig utseende. Den moderne fargepaletten inneholder både kalde gråtoner, varme jordnyanser og fyldige klassiske linoleumsnyanser.

Marmoleum Conncrete – det ensartede marmormønsteret skiller seg fra vårt klassiske Marmoleum gulv med sin subtile struktur som minner om betonggulv. Fargepaletten er nøytral med varme og kalle toner i betongmønster. Dessuten finnes det ytterligere 6 klare farger for å skape kraftfulle aksenteffekt i gulvet. Aksentfargene er spesielt utformet for å kunne kombineres med de 6 «shimmer» fargene som er nøytrale betongfarger med aksentfarger blandet inn i designen. Med de 2 matchende mønstrene kan du skape oppsiktsvekkende gulv.

Marmoleum Piano - På italiensk betyr Piano forsiktig, ensartet og myk. I vår Marmoleum Piano design kombineres et subtilt mykt mønster med en ensfarget bakgrunn som til sammen gir smusshemmende egenskaper. Forbos Piano gulv er et perfekt alternativ for de som elsker det minimalistisk og enkle utseende.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår