Marmoleum Modular i mange formater

Dato: 19 Okt 2016

Marmoleum Modular i mange formater

Forbo lanserer nå en helt ny serie designlinoleum i ulike flisformater og serien heter Marmoleum Modular. Med Marmoleum Modular har du mulighet til å kombinere og leke med ulike formater, forskjellige størrelser og farger som igjen gjør gulvet unikt. Og du tar det tradisjonelle gulvet til nye høyder!


Sjakkmønstret, fiskeben eller abstrakt. Mulighetene er mange når man skal finne det rette utseende på gulv. Marmoleum Modular inneholder 7 forskjellige størrelser på flisene som spenner fra ekstra store (100x25) til helt små (25x25 cm) samt 4 andre matchende størrelser (100x15, 75x15, 50x50 og 50x25 cm). Dimensjonene er avstemt slik at alle flisene passer sammen og kan kombineres på kryss og tvers. Dette øker fleksibiliteten og gjør det lettere å sette sammen flotte mønstre.

Ikke minst gir den nye kolleksjonen bedre muligheter for å designe moduloppbyggende gulv som er en trend som er kommet kraftig de siste årene. Trenden sees i både tepper og fliser hvor designerne for alvor har fått øynene opp for mulighetene til å gi rommet karakter via geometriske mønstre.

Enda større muligheter til å designe sitt eget gulv

Klassiske og moderne farger
Marmoleum Modular er inndelt i 4 fargekolleksjoner: «Play with Shades», «Play with Color», «Play with Marble» og «Play with Lines».

Kolleksjonen «Play with Shades» inneholder 10 farger: 4 nyanser i kjølige og nøytrale grå, 4 nyanser i et varmere beige spekter pluss klassikerne sort og hvitt.

«Play with Color» består av 20 farger: 8 nedtonede pasteller og 12 sterke og fargemettede kulører.

Den brede fargepaletten gir mulighet for å tilføre gulvet et oppsiktsvekkende, men samtidig sofistikert element, som kan gi liv til et ellers kjedelig rom. Det gjelder ikke minst på kontorer og i butikklokaler hvor et gulv med mønster er med på å skape en positiv og inspirerende stemning. I detaljhandelen brukes fargede felter i gulvet for å fremheve et bestemt område eller guide kundene gjennom området.

Moderne marmor-look
Bruken av marmor i boliginnredninger har fått nytt liv i løpet av de siste sesongene. Derfor er marmor-looken å finne i den nye kolleksjonen fra Forbo.

«Play with Marble» består av 16 naturlige farger med flotte marmoreringer som mange forbinder med linoleum. De svake tonene av rosa, lilla og blå gir fornemmelse av ekte marmor, mens de brune, grå og beige tonene er inspirert av naturstein og gir et sofistikert og klassisk utseende.

Og det siste tilskuddet til kolleksjonen Marmoleum Modular er «Play with Lines» som består av 15 farger i ulike nyanser og tonder som skaper den unike kolleksjonen. Den er perfekt for å skape naturlig design med en antydning til abstrakt tre.

Se video på Marmoleum Modular

Gå inn på vår hjemmeside og klikk på vår «gulvplanlegger». Der kan du leke med forskjellige mønstre og farger, og designe ditt eget gulv. Gulvplanlegger - design ditt eget gulv


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår