Marmoleum - CO₂ nøytralt

Dato: 9 Okt 2018

Besøk oss på standnr: 47


Marmoleum produseres av naturlige, fornybare råvarer og er markedets mest miljøvennlige gulv. Det inneholder ingen ftalater, mykgjørere eller mineraloljer.

Marmoleum har alle de viktigste miljømerkene, som for eksempel Svanen og Blue Angel.

Ved hjelp av en EPD kan man sammenligne miljøbelastningen av produkter, for eksempel i form av påvirkning på global oppvarming (CO₂-utslipp) og energiforbruk. Du kan laste ned alle våre EPD her. 

I Forbo er vi opptatt av å være en rådgivende aktør innen miljøvennlige og bærekraftige løsninger til gulv i offentlige og private bygg. Vi håper at «Building Green» kan være med på sette mer fokus på bærekraftige materialvalg i byggebransjen i Norge.

Bærekraftige bygg er viktige for klimaet, miljøet og folks helse. Bærekraftige løsninger er nødvendig i dag for å sikre jordens ressursgrunnlag for fremtiden.

Johannes Daae fra Bergfald Miljørådgivere vil være på vår stand 18. oktober fra kl. 11-12 for å snakke om den nye rapporten som viser sammenligning av miljøprofilen til ulike gulvmaterialer.

Forbo tar bærekraft på alvor - besøk oss på stand nr. 47

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår