Marmoleum Click - Et naturlig klikkgulv

Dato: 25 Apr 2016

Marmoleum Click - ny linoleumskolleksjon som gir et miljøvennlig og bærekraftig gulv
Forbo lanserer nå en helt ny kolleksjon av det populære gulvet Marmoleum Click. Vi har forbedret vårt låsesystem til Vällinge 5G, introduserer et nytt flisformat og har fornyet fargene.

Marmoleum Click er et gulvprodukt som er laget hovedsakelig av fornybare råvarer. Overflaten er linoleum, et biologisk, økologisk produsert materiale av 97 % naturlige råvarer. Hovedingrediensen er linolje som lages ved å presse frøene fra linplanten. Linoljen blandes med harpiks fra furu, tremel og miljøvennlige fargepigmenter og baksiden lages av fornybare jutefibre.

Det som gjør forskjellen på ny og gammel linoleum er overflatebeskyttelsen; Topshield2. Det gjør gulvet slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Enda større muligheter til å designe sitt eget gulv
Marmoleum click finnes i 23 flotte farger. Fra rolige nøytrale utgaver til livfulle og sterke aksentfarger. Når man i tillegg kan velge i 3 forskjellige størrelser på flisene, får man utrolig mange kombinasjonsmuligheter. Størrelsene er: 30x30cm, 60x30cm og 90x30cm. Alt kan kombineres i spennende mønstre- og fargekombinasjoner.

Gå inn på vår hjemmeside og klikk på vår «gulvplanlegger». Der kan du leke med forskjellige mønstre og farger, og designe ditt eget gulv.


Gulvplanlegger - design ditt eget gulv

På plass med et klikk
Marmoleum click er raskt og enkelt å montere. Den nye låsekonstruksjon «5G» er en moderne design som gjør at Marmoleum Click har blitt enda enklere å legge selv. Man behøver ikke å vente på at limet skal tørke. Bare klikk det sammen og gulvet er klart til å gå på.

For mer informasjon eller prøver på vår nye Marmoleum Click, ta kontakt med din lokale representant fra Forbo, alternativt kundeservice på e-post: info.norway@forbo.com eller på telefon 66 77 12 00.

Besøk vår hjemmeside www.forbo-flooring.no
Produktbrosjyre

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår