Markedsleder på designgulv

Dato: 18 Jan 2016

Polyflor har alltid satt leveringsdyktighet øverst på listen over hva som skal til for å lykkes i LVT-markedet. Med 100 000 kvadratmeter på lager er vi i stand til å levere svært raskt.

Det stilles i dag store krav til miljødokumentasjon. I Polyflor er dette tatt på alvor og produktene var allerede i 2014 BES 6001 klassifisert. BES 6001 er en viktig standard og vil være svært verdifull for kunder som ønsker å skaffe produkter med miljøvennlighet og sporbarhet fra samfunnsbevisste og etiske leverandører. Sertifiseringen stiller blant annet krav til miljø og samfunnsansvar, organisatorisk ledelse og Supply Chain Management. Alle LVT gulv fra Polyflor har BREEAM A+.

Ved valg av gulv fra Polyflor, velger man gulv med de beste dokumenterte miljøegenskaper.RETAIL produktbrosjyreRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår