Markedets mest solgte kistekjøler?

Dato: 5 Feb 2020

KK3 Norskprodusert kistekjøler

KK3 er et standardisert kjølerom med 3 seller for oppbevaring av kister og brett. Vi har også en egen tilpasset elektrisk lift, med stabiliseringsbrett for heving og senkning av kister og likbrett tilpasset for liften og skapet, de er bygget i rustfritt stål og rommet er levert med bakteriehemmende overflater innvendig og utvendig. Kjølerommet er bygget for et valgfritt temperaturområde mellom +4 til +8*C

Kjølerommene er norsk produsert og bygget etter smittevernsforskriftene, med FoodSafe-laminerte stålplater og PUR skum som gir en uslåelig isoleringsevne og kun 53mm tykke vegger.
Kjøleaggregatet er av typen plug and play og tilkobles kun med en stikkontakt, slik at du kan montere opp kjølerommet selv på ønsket plass.
Du velger selv om rommet skal brukes for nedkjøling av kister, brett eller begge deler. Kistekjølerne er solgt med stor suksess i mange år og er trolig Norges mest solgte og rimeligste på markedet. Vi kan også levere i henhold til BREEM forskriftene, med kjølemediet R600a (GWP 2)

Thermocold har gjennom mange år levert, produsert og utviklet kistekjølere til ulike institusjoner, vi har høy kompetanse innen faget og blir ofte brukt som rådgivende part opp mot arkitekter og entreprenører i startfasen av ulikeprosjekter. Vi har god oppfølging og kontakt med sluttbrukere for å kunne kvalitetsikre produktet og tilrettelegg rett løsning for vært enkelt prosjekt.

Thermocold har lang erfaring med og bistår arkitekter, sykehus, entreprenører, sykehjem, kapeller, begravelsesbyråer å befraktere av kister som større båter og logistikkavdelinger.Last ned brosjyre her:
KK3 Bårerom/Kistekjøler

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår