Lys opp mørketiden!

Dato: 4 Dec 2019

Nå som mørketiden er over oss er det viktig å legge til rette for et godt arbeidsmiljø, og i det inngår å ha tilstrekkelig lys for både å utføre arbeidet trygt og effektivt, men også å ha opplyste rømningsveier på plassen. En godt opplyst byggeplass har også lavere risiko for uønsket besøk etter arbeidstid. Intellity har gleden av å kunne tilby deg Lyngen LED og Lyngen LED NØD.

Nå er det lettere enn noen gang å lyse opp byggeplassen. Å bruke ledstriper er den mest kostnadseffektive måten å lyse opp byggeplassen på. De gir godt kontinuerlig lys i etasjer, trappeløp, korridorer osv. i forhold til ordinære lamper som punktbelyser. Vi tilbyr striper i to lengder på henholdsvis 10m og 25m. levert på trommel. Ledstripen er utført i patentert «ultra soft» vanntett PVC som er flammehemmende, spylesikkert og støvtett, samt har en spylesikker og støvtett strømforsyning i IP65 for inne og utebruk under Nordiske forhold. Lysstyrken er på hele 25.000 lumen, 13 watt LED pr meter. Wattstyrke på 13 per meter er optimal for driftstemperatur og levetid. Lysfarge på 4000 kelvin gir best lysutbytte og er også den vanligste på byggeplassbelysning. Rull stripen helt ut fra trommelen før bruk, ta vare på trommelen, og bruk stripen igjen på neste prosjekt.

Grunnet ledstripens gode kvalitet og egenskaper har den også blitt tatt i bruk av nødetatene i sitt arbeide. Se bildet i karusellen.

En stor HMS-nyhet er Lyngen LED NØD!

Tradisjonelle nødlys som markerer utgangene på plassen med riktige farger, har frem til nå ikke vært tilstede på byggeplassen. Nå får du en ledstripe i grønt og hvitt lys som markerer alle utgangene på plassen fra gulvet og rundt hele dørkarmen. Det er viktig at lyset er synlig ved gulv dersom det er stor røykutvikling. Redningsmannskaper vil også kunne ha lettere for å visuelt orientere seg, og dermed bedrive bedre redningsarbeid. Stripen kan også brukes i trappeløp for å lede vei ut ved rømning.


Ledstripen er som andre driftet med vanlig 230v strøm, men har to timer reservebatteri dersom det skulle forekomme strømbrudd på plassen. Som tilvalg kan du få en rekke tilkoblingsmuligheter, der du for eksempel kan få stripen til å blinke ved utløst alarm, eller lademulighet via solcelle.

Dersom du trenger hjelp til å lyse opp prosjektet ditt, inne som ute, ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud på en lysere arbeidsdag!


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår