LUA LANI - Wild Oak

Dato: 21 Sep 2022

Møbel-kolleksjonen hvor alle kan være med å få den perfekte balanse mellom estetikk og funksjon.

LUA-serien er designet av Toan Nguyen som definerer sin stil som tidløs og moderne innredning, man aldri blir lei av – og så er han også bekjent med LAUFENs produksjonsmål.

Det flotte LANI møbelet i Wild-oak fra LUA-serien er en enestående kombinasjon av funksjonalitet, tidløs design og tidløse former, som utspringer av et behov for å ha en fleksibel, baderomsserie med moderne design og materialer av høyeste kvalitet.

Wild-oak er en flott og lysekte eik laminatoverflate med 3D-struktur, som ligner og føles som ekte tre med struktur og kvister. Laminatoverflaten gjør møbelet mer rengjøringsvennlig og mindre sårbart enn ekte tre, fordi det er enklere å tørke av med en fuktig klut. Skuffene lukkes rolig etter bruk, takket være soft close-beslagene, så man kan nyte roen på baderommet. Der er lagt stor vekt på de estetiske detaljer og utformingen av møbelet. LANI-møbelet er laget i flere farger og overflater, mens innsiden består av en fin mørkegrå melamin.

Like linjer og minimalistiske detaljer er med på å skape en behagelig samhørighet med de ovale servantene, toalettene, bideene og badekarene. Det klassiske og avbalanserende design sikrer, at LUA virker sammen med stort sett alle fremtidsrettede innredningsstiler og livssituasjoner – fra det helt nye familiebaderommet til en senere renovering.

Opplev hele LUA serien og bli inspireret på www.laufen-lua.com