Løsningene som skaper en sikker byggeplass

Dato: 26 Nov 2021

Garda Sikring har kjøreporter og personalinngang med adgangskontrollsystem som raskt gir deg oversikt på hvem som til enhver tid er inne på byggeplassen. En forutsigbar drift uten unødvendige driftsstans, er sikret via vår GSS-løsning og landsdekkende serviceapparat.

Porter og grinder med adgangskontroll
Velg en kjøreport som passer ditt byggeprosjekt best. Vi har både foldeport, skyvegrind og fløygrind i vårt sortiment, og vår rotasjonsgrind gir en trygg adkomst for ansatte og besøkende. Enhetene kan leveres ferdig påsatt adgangskontrollsystem for HMS-kort. Vi lagerfører system fra Norges ledende leverandører på området.

Unngå nedetid og driftsstopp
Garda SmartService (GSS) er en alt-i-ett modul som sørger for sikkerhet og full kontroll over dine elektriske installasjoner. Den gir muligheten for fjerndiagnostikk som minimerer nedetiden på dine porter samt reduserer behov for servicebesøk, og har en nettbasert skyløsning som gir oversikt på portens status til enhver tid. GSS har integrert SIM-kort, GSM-key, fjernstyring via web, årsur med norsk kalender, driftslogg og skreddersydde SMS-varslinger på driftskritiske enheter.

Skreddersydd informasjon
Ta enkle grep for å informere tydelig om gjeldene HMS-regler på stedet, og skap et hyggeligere miljø for både ansatte og forbipasserende. Benytt f.eks. duker og skilt, og få de skreddersydd med dine symboler, bilder, logo og tekst. Vi tilbyr det du trenger og leverer i alle mengder og størrelser i løpet av kort tid. Benytter du en portal over rotasjonsgrinden, ser man tydelig inngangen til området og får samtidig nyttig informasjon.