Lockr Cylinder

Dato: 27 Nov 2019

Den perfeksjonerte døråpneren

Sylinderen er den trygge og praktiske løsningen til dine låser, og den passer til alle typer dører.
Siden sylinderen er administrert av adgangskontrollsystemet, er det selvfølgelig mulig å styre tilgangene for hvem som har rettighet til å komme inn, og til hvilke tider. Det eneste brukeren trenger å gjøre er å lese inn sitt kort/ tag med sine adgangsrettigheter fra en initieringsleser. Det er også mulig å distribuere midlertidige tilganger, og mistes et kort/tag, er det enkelt å sperre dette i systemet.
Glem nøkkelknippet helt og kom inn overalt med samme kort/tag. Enkelt og greit.

Hvor kan den brukes?

Det finnes knapt noen dører hvor sylinderen ikke passer. Den er ideell for kontordører, dører til tekniske rom, samt også sikkerhetsdører, oppbevaringsrom, skap og leilighetsdører, eller hvorfor ikke på våpenskap og medisinskap.
Den passer på alle dører med en rund sylinder og den gjør ingen inngrep på døren, ettersom du kan bruke din eksisterende låskasse. Avhengig av låskassen og bruksområde er det mulig å velge mellom bevisst låsing og selvlåsing.

Sikker og smidig

Sylinderen er både enkel å installere, administrere og bruke. Enheten er en offline leser som ikke krever noen ledninger da den drives av to CR2 batterier. Batterilevetiden er tre år, og da har vi beregnet at sylinderen blir brukt 10 ganger om dagen i løpet av disse tre årene.
Batteribytte gjøres enkelt fra utsiden av døren, og sylinderen varsler med blink når det er på tide å bytte. Adgangskontrollsystemet indikerer også når det er på tide å bytte batterier, og selvfølgelig er det da også mulig å distribuere batterivarselet til den berørte personen via e-post, som da vet at det er på tide å bytte batteri.Vi har utviklet et enkelt og fleksibelt produkt uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår