Lillerønning Snekkerifabrikk AS : Vinduer for fremtiden

Dato: 13 Jan 2014

Den nye generasjonen vinduer innen H-vinduet og Lill-vinduet er nå snart klart for lansering. Det nye vinduet vil være klart for levering i mai.

Det nye H-vinduet vil holde passivhus-standard. Det nye vinduet og balkongdøren produseres med 116mm karm, mot dagens 95mm karm. Åpningsrammen blir nå 90mm. Falsen er også gjort dypere, slik at vi på dette vinduet får plass til glass opp til 53mm tykkelse i åpningsvinduer og 62mm tykkelse i fastkarmer. Dette gjør at vi nå i større grad kan oppfylle ønsker og krav om spesialglass uten at det skal bli komplikasjoner i forhold til u-verdikravet.

Lill-vinduet, vårt andre kvalitetsvindu, vil fortsatt leveres med rustikal profil på åpningsrammen. H-vinduet og Lill-vinduet vil bli produsert med lik karm. Rammen på det nye Lill-vinduet får dybde 77mm, slik at det kan monteres inn et glass på opp til 36mm tykkelse. Dette vil si at vi nå kan levere “gammeldagse” vinduer med 3-lag glass.

Ved å øke både ramme- og karmtykkelsen unngår vi å måtte tilsette miljøskadelig isoleringsmateriale i karmen for å få bedre isolasjonsevne i vinduer og balkongdører. Vi fortsetter å produsere vinduer og balkongdører i samme materiale som før; laminert og fingerskjøtt furu. Da opprettholder vi den gode kvaliteten, styrken og stabiliteten som våre vinduer alltid har hatt.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår