Lillerønning Snekkerifabrikk AS er en moderne vindusfabrikk med det velkjente og funksjonelle H-vinduet som hovedprodukt,

Dato: 28 Okt 2012

samt med Lill-vinduet – et sidehengslet vindu i tradisjonell stil – som er et stadig voksende produkt i restaurerings- og hyttemarkedet.

Fabrikken har i dag et samlet areal på 5 000 kvadratmeter. Vi kan skilte med en solid og lojal arbeidsstokk, omtrent 55 ansatte har sitt virke i bedriften. De ansatte har i gjennomsnitt sin arbeidsplass i bedriften i over femten år. Mange har vært i faget minst dobbelt så lenge, og majoriteten er faglærte. Vi har hele tiden satset på høy kompetanse hos våre ansatte. Høy kompetanse, trivsel og samhold er viktige deler av suksessoppskriften.Vår produksjon er preget av moderne maskiner og høy effektivitet, uten at vi går på akkord med sikkerhet og kvalitet. Gjennom alle år har vi investert i maskinparken for å kunne være langt fremme på dette området. Produksjonen er skreddersydd kundens bestilling, og takket være effektive produksjonslinjer og en dyktig og fleksibel arbeidsstokk er vi kjent for høy kvalitet, stor fleksibilitet, raske og sikre leveranser. Alt for å kunne tilby deg de beste løsningene.

Vi er totalleverandør av vinduer og balkongdører, og vi har i alle år hatt fokus på godt håndtverk, kvalitet og kvalitetssikring - i alle ledd. Det har gjort oss til en trygg og anerkjent produsent av H-vinduet og Lill-vinduet til forhandlere, huskjeder og profesjonelle utbyggere landet over. En tillit vi er oppriktig stolte av! Vi produserer årlig 30 000 vinduer og 3 000 balkongdører.

Vinduene er med på å skape et hjem. Hvilket vindu vil passe best til ditt hus eller hytte? Hvordan er din personlige smak? Vinduer er en del av eksteriøret og interiøret.

H-vinduet er utadslående vinduer med praktiske funksjoner som gjør hverdagen enklere og tryggere. De gjennomprøvde beslagene, det laminerte treverket og den perfekte balansen gjør at H-vinduet åpnes og lukkes like lett hele den lange levetiden. En sånn kvalitet kommer ikke av seg selv. Den er resultatet av små forbedringer og teknologiske framskritt gjennom 50 år!H-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger. H-vinduet finnes som toppsving, sidesving og fastkarm, samt kombinasjoner av disse tre. I tillegg produseres balkongdør med samme profil.

Dersom du ønsker en tradisjonell stil på hytta eller på huset er Lill-vinduet den perfekte løsningen.
Lill-vinduet er et kvalitetsprodukt som er produsert med de beste materialer beregnet for norske forhold. Vinduet produseres med samme karm som H-vinduet. Innvendig har åpningrsammen en rustikk profil som gir et inntrykk av gammel stil på vinduet.

Lill-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger. Alle vinduer er utadslående, og leveres som topphengslet, sidehengslet, sidesving, eller en kombinasjon av disse.

Tilbehør som sprosser, vridere/hasper og hengsler gir det "lille ekstra", og kan gjøre store forskjeller.

Vi tilbyr forskjellige sprosseløsninger, både gjennomgående og flere typer dekorsprosser. Alt etter smak og behag.

Du kan også få ditt eget særpreg ved å få vinduene og dørene i akkurat den fargen du ønsker.Utforinger er en annen av bedriftens spesialiteter. Disse lages av fingerskjøtet og laminert furu, som er 100 % kvistfrie. Utforingene tilpasses størrelse etter behov, og hjørnene er sammenfreste med not og tapp, som gjør at monteringen er veldig rask og enkel.

Vi leverer også produkter innen ytterdører, skyvedører og lufteluker av samme gode kvalitet som våre egenproduserte produkter. Disse produktene står selvsagt i stil med våre vinduer og utforinger.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår