Lillerønning Snekkerifabrikk As – Bygg Reis Deg 2015 – Stand B02-04

Dato: 8 Okt 2015

Han tok høvelen i egne hender, Tomas Lillerønning på Kotsøy, da han startet Th. Lillerønning Snekkerifabrikk i Malmdalen i 1951. Starten var beskjeden: lokaler på 54 kvadratmeter og med hjemmelagde maskiner som ble drevet av vannkraft. For å gjøre en lang histore om familiebedriften kort: Etter å ha flyttet 2 ganger - og etter til sammen 12 utbygginger (fra gamle Kotsøy skole til nåværende lokaler) er fabrikkens totale areal i dag på omtrent 6 250 kvadratmeter. Lillerønning Snekkerifabrikk AS er en kjempebedrift på Kotsøy med i overkant av 50 ansatte - og er en hjørnesteinsbedrift i Midtre Gauldal kommune. Lillerønning er totalleverandør av vinduer og balkongdører, og har i alle år hatt fokus på godt håndverk, kvalitet og kvalitetssikring - i alle ledd. Det har gjort bedriften til en trygg og anerkjent produsent av H-vinduet og Lill-vinduet til forhandlere, hus- og hytteleverandører og profesjonelle utbyggere landet over. En tillit vi er oppriktig stolte av!

Ta gjerne en tur for å se våre produkter og få gode råd av våre hyggelige og kunnskapsrike selgere. Eller bare for å ta en prat.

Vi vil vise noen av våre løsninger på vinduer og balkongdører - både til hus og hytte, med og uten aluminiumsbekledning.
Da både våre standard vinduer, og vår nyeste løsning for ekstremt bedre isolasjonsevne.
Det vil være eksempler på noen av våre sprosseløsninger, både gjennomgående og dekorsprosser.
Vår smarte løsning for utforinger er etterspurt over hele landet.
Brannvinduer og innvendigvinduer er også i vårt sortement.

Norske trevinduer - produseres i Trøndelag - for norsk klima!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår