Les hvorfor en utbygger velger å bygge smart!

Dato: 4 Apr 2022

Det er enkelt å fortelle om smarte løsninger utbyggere bør ha med i prosjekter, men det er bedre å høre med en utbygger om hvorfor de bygger smart.

Det er enkelt for oss å stå og fortelle om hva utbyggere bør ha med av smarthusløsninger i sine prosjekter, men det er enda bedre å høre direkte med en utbygger hvorfor de bygger smart. Derfor har vi snakket med Roy Klungtvedt, Markedssjef hos INEO Eiendom. INEO Eiendom har levert 132 MNOK i årsresultat de siste fire regnskapsårene. Ikke dårlig av en eiendomsutvikler som består av 7 ansatte.

INEO eiendom har jobbet med Futurehome siden 2019 og har levert over 200 smarte boliger med Futurehome. Her forteller de noen av grunnene til at de har valgt, og fortsetter å velge, Futurehome til sine nybyggprosjekter.

På spørsmål om hvorfor INEO Eiendom bygger smart er Roy kjapp med å påpeke at “Det blir for dumt å ikke bygge smart, når en skal bygge nytt”. INEO Eiendom sin visjon er å bygge bærekraftig og miljøvennlig, og med Futurehome sine løsninger treffer vi godt på vår visjon og med energieffektivitet forteller Roy.

I en tid hvor det grønne skiftet og miljøet er et stor fokus er det viktig å tenke på hva potensielle boligkjøpere er opptatt av i valg av bolig.

Roy mener at kundene har lyst på en mer energieffektiv og bærekraftig bolig, men vi må gjøre det så enkelt som mulig å ta det i bruk og legge til rette for boligkjøper. “Hvordan gjør man dette i praksis? Jo, vi som utbygger må ta ansvar og skape gode løsninger i samarbeid med partnere som Futurehome, da blir boligkjøperne fornøyde” sier Roy.

For en utbygger er det mange faktorer som er veldig viktige, det å holde kostnadsnivået nede, men samtidig skape gode løsninger er et av de viktigste punktene for INEO Eiendom forteller Roy. “Her er Futurehome flinke ved at de tilpasser produkter og løsninger til våre prosjekter, og samtidig forstår våre utfordringer” nevner Roy. Det at vi i Futurehome både har boligeiere, borettslag og nybygg som kunder gjør at vi kjenner behovene til utbygger, samtidig som vi kjenner behovene til deres kunder igjen blir også trukket fram som positivt.

Alle disse fordelene gjør prosessen enklere for utbyggeren og møter alle kravene og ønskene til boligkjøperen. Alle boligprosjekter krever individuell tilpasninger og det gjøres i planleggingsfasen før boligene blir lagt ut for salg.

Vurderer du å gjøre prosjektet ditt smart slik som INEO Eiendom har gjort? Vi hjelper deg gjerne med å få mer framtidsrettede og energieffektive boliger som boligkjøpere er opptatt av. Ta kontakt med Sigbjørn Groven på sigbjorn@futurehome.no og 980 89 156 for en uforpliktende smarthusprat.