Ledge® familien – skap et eksklusivt og helhetlig uttrykk i alle rom

Dato: 13 Nov 2018

Da DEFA startet arbeidet med Ledge serien, var ambisjonen å utvikle en familie med LED produkter som skulle være lettinstallerte, ha førsteklasses lyskvalitet og energieffektivitet, samt ha et elegant visuelt uttrykk. Ledge® familien består i dag av fire ulike produkter, som alle representerer det beste innen Edge-lit LED teknologi, innovative løsninger og kvalitet.

 

Ledge for alle rom:

Ledge er utviklet i samarbeid med Lighthaus i Sverige: Minimalisme er ikke et mål – det er en mulighet. Målet er å skape produkter som har en iboende visuell identitet og som på en perfekt måte svarer på brukerens behov’ sier Hans Philip Zachau som er CEO i Lighthaus og Lead designer på Ledge® og Elite-serien til DEFA.

Her kommer en kort presentasjon av de ulike variantene:

Ledge Circle: Det nyeste medlemmet av Ledge® familien kombinerer topp kvalitet og fleksibel styring med lav byggehøyde og svært rask installasjon. LedgeCircle® D460 er perfekt for større rom og takhøyder, den leverer førsteklasses lyskvalitet og effektivitet, fleksibel styring og enkel installasjon. Spesielt egnet for korridor, trappegang – både montert på vegg og i tak.

Ledge Suspended:Nedhengt armatur som kun bygger 12 mm og gir inntrykk av å sveve i rommet. PowerOverWire fjerner behovet for synlige kabler, noe som gir en penere installasjon. Edge-Lit teknologien gir en homogent lysende armatur, med en optikk som gir meget lav blending. Designen forsterker omgivelsene uten å forstyrre rommets interiør. Spesielt egnet for resepsjonsområde, møterom og over spisebordet.

Ledge Recessed Micro: en svært lavtbyggende (11,5mm) og lettinstallert innfelt armatur som leverer førsteklasses lyskvalitet og effektivitet. Finnes både som kvadratisk og rektangulær. Spesielt egnet for kontor, møterom og åpne landskap.

Ledge Surface: med en byggehøyde på kun 31mm og topp lyskvalitet og effektivitet. Kommer med en separat montasjeplate som gjør installasjonen meget enkel. Spesielt egnet for rehabiliteringsprosjekter og er mye brukt i skole og undervisningsmilljøer.

Les mer på defa.com eller kontakt din lokale DEFA distriktsselger.  

Du kan også etablere en bruker i vår webshop og handle produkter direkte:  

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår