LE – REHAU’s kjente ledningskanal i nye versjoner

Dato: 25 Jan 2017

LE, REHAU sitt mest-selgende produkt innenfor installasjons- og ledningskanaler, er kjent av de fleste installatører og ligger lagerført hos alle norske grossister.   Nytt av året er at kanalene nå, i dimensjonene fra 40/60 til 60/110mm leveres med justerbare inner- og ytterhjørner.  Dette er en detalj som vil glede mange.  Overganger tak/vegg og vegg/vegg er ofte ikke rette, og her kan du justere over 20 grader i begge retninger.  Spart arbeid!

LE-kanalene leveres fra i år også i de mest solgte dimensjonene med dobbeltsidig tape.  Dermed kan du ha hendene fri ved montasjen, og resultatet blir bedre!

Endelig har vi tatt fram noen dimensjoner i matt svart gjennomfarget finish.  En skikkelig stilig farge, synes vi, og enda en god detalj hvis du skal trekke over et svart tak eller lignende.

REHAU lagrer LE i alle varianter i sitt lager i Drammen, og det er bare å kontakte oss på elektro@rehau.noeller grossisten din for videre informasjon.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår