Lättelement forenkler for aktører i byggebransjen

Dato: 22 Sep 2015

Lättelement AB har samlet brukbar informasjon om sine takelement i en nå brukermanual

Lättelement AB har samlet brukbar informasjon om sine takelement i en ny brukermanual som blir presentert digitalt på hjemmesiden, men som også kan bli levert i tradisjonellt permformat. Den henventer seg til innkjøpere og entreprenører samt konsulenter.

Produktmanualen leverer informasjon til alle ledd innen byggeprosessen. Innkjøpere som ønsker allmenn informasjon om systemet og de unike miljøfordelene samt mulige valg og hva som kreves for et tilbud. Konsulenter som ønsker mer detaljert informasjon om statistikkytelse, lud og brandingytelse samt tilkoblingsdetaljer. Byggeren for informasjon om lossing, montering og tetting samt forskjellige sjekklister. Byggherren finner bla. Informasjon om takets vedlikehold.

Man kan lese i produktmanualen at våre takelement har en ETA-godkjenning samt om de unike miljøfordelene med Lättelement kan man se at Byggvarubedömningen og SundaHus har gitt de høyeste markeringen Rekommenderas respektive A. Man kan også lese at et tak fra Lättlement har kun halvparten så stor CO2-verdi som et tak med støttepanel. Man kan også si at vår brukermanual, som egentlig er svart, egentlig er grønn.Det beste med alt er jo at du kan lese alt sammen online:
http://produkthandbok.lattelement.se/
http://lattelement.se/2015/09/10/produkthandbok-pa-natet/
http://lattelement.se/2014/10/17/lattelement-europagodkanda/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår