Kutter drivstoffkostnaden i anleggsbransjen drastisk

Dato: 22 Jun 2022

Ditio sin massetransport løsning har hjulpet alt fra små og mellomstore entreprenører til landets største med å kutte drivstoffkostnadene sine.

Ditio gir deg stålkontroll.
På en anleggsplass så er det kostnadskontroll som skiller om et anleggsprosjekt er en suksess eller ikke for entreprenøren. Da er det greit å ha Ditio i ryggen. Verktøyet gir anleggslederen full oversikt og kontroll over hva som skjer på en anleggsplass.

Ditio har også utviklet en massetransport løsning som hjelper entreprenøren med å optimalisere massetransporten. Den gir sjåføren kontroll over antall kubikk som flyttes, og antall lass som fraktes i løpet av en arbeidsdag. Snart vil systemet gi sjåføren anbefaling om riktig hastighet på dumper og lastebil, så man slipper at maskinene går på tomgang og venter på lasting.Ditio sin modul for GPS-basert massetransport er optimalisert, slik at du har stålkontroll på produksjonen. "Produserer vi fort nok?", "Tjener vi penger akkurat nå?", "Når vi 70 lass før lunsj?". «Har de forurensende massene havnet på rett plass?» Dette er typiske spørsmål en anleggsleder lurer på. Ditio samler inn og strukturer informasjon slik at man til enhver tid har svarene, og ikke bare spørsmålene.

Appen som gir deg kontrollen du trenger
Ditio er nå blitt den ledende og fremtidsrettede teknologien i Norge i anleggsbransjen. Med Ditio får entreprenørene et system som skaper full sanntids oversikt over timelister, lønn, HMS, KS, dokumentasjon på arbeid, kontroll på kjøretøyene, effektivisering av massetransport - og et verktøy der anleggslederne virkelig får kontroll på prosjektene.

En løsning for de store og de små
Ditio har i dag kunder som Skanska, Veidekke, Grimsrud, AF Gruppen, Risa, Bjelland, Stangeland og Spordrift. Kundene til Ditio er alt fra 30 ansatte til flere tusen anleggsarbeidere. Riksentreprenørene bruker blant annet Ditio for alle sine underentreprenører for å få full oversikt over timer og arbeid utført av underentreprenører på anleggsplassen.

Oversikt er fellesnevneren
Ditio er en app som samler data fra anleggsplassen i sanntid og anleggslederen får oversikt over hva som skjer på hvert anleggsprosjekt. En vil kunne gjøre justeringer på arbeidet som utføres der og da på anleggsplassen, noe som skaper et mye bedre overblikk i hvert prosjekt. I Ditio appen kan anleggsleder få opp en type «facebook feed» som viser hver oppgave som gjøres på prosjektet, og kunne gå tilbake i tid for å vise hvem som utførte arbeidet, hvor det ble utført og hva som ble gjort. Med Ditio sin dokumentasjon av arbeidet, så hindrer man flere tvister mellom byggherre og entreprenør. Prosjektet har solid dokumentasjon på arbeidet som er utført, endringer blir enkelt fanget opp og bilder og annen dokumentasjon gir grunnlag for å få ekstra betalt og tvister unngås.