Kungsäter by Dooria – tradisjonelt og moderne dørhåndverk

Dato: 16 Nov 2015

 

«Dørbransjen er i stor grad blitt en del av kategorien byggevarer, plassert på kalde lager ute hos byggevarehandelen og hvor kunden plukker dører fra en pall. Det er det ingen grunn til», sier konsernsjef i Dooria, Carl Christian Christensen.

Dører kan og bør utgjøre en langt mer sentral del av boligens særpreg, dette har vært utgangspunktet for utviklingen av et nytt premium konsept innen dør. «- Vi har sett oss rundt, blant annet til kjøkken, bad, parkett og belysning, og vi fant ingen gode grunner til at ikke også dører skal være en viktig beslutning for dem som bygger eller renoverer sin bolig. Vi må erkjenne at vi som bransje ligger langt etter de andre produktkategoriene, men når vi setter fart i riktig retning kan vi ta igjen mye av etterslepet», sier Christensen.

Det nye konseptet, med det tradisjonelle og kjente merkenavnet Kungsäter, er et helhetlig konsept som ivaretar flere dimensjoner som markedet ikke tidligere har sett;

  • Helhetlig dørkonsept: Vi ivaretar dørblad, karm, listverk, hengsler og vrider på en måte som sikrer en dørløsning som ikke komprisser på noen områder.
  • Fra tradisjonell til moderne design: Vi henter inspirasjon langt tilbake i tid og vi forsøker å se framover i tid. Dette resulterer i et sortiment som dekker de fleste stilarter, men med et enkelt modellutvalg.
  • Fokus på detaljene: Vi har gått hele veien, vi har ikke kompromisset. Både design, kvalitet, funksjon og valgmuligheter – vi skal stå inne for det vi leverer, det skaper trygghet for kundens valg.
  • Inspirerende presentasjon: Vi vet at kundene våre vil bli inspirert. Og vi inspirerer på en måte som ingen andre dørleverandører har gjort før. Det er det som gjør Kungsäter til noe mer.

Dooria ønsker kunder, forhandlere og leverandører velkommen til en inspirerende dørprat på messen; «- vi er utrolig stolte av det vi nå viser fram for markedet. For alle som er opptatt av interiør og design, er vi overbevist om at Kungsäter vil sette spor – Kungsäter kommer til å ta posisjonen som det første og ledende merkenavnet innen dørkategorien i Norden», avslutter Christensen.

Bli inspirert på vår nye nettside www.kungsaterbydooria.no