Kortreist vaskekar

Dato: 6 Jul 2016

Intras vaskekar produseres i Malvik utenfor Trondheim, og er et av Intras viktigste flaggskip gjennom 50 år. Vaskene har alle krav til overflate, funksjonalitet og ikke minst bæreevne.

Bestselgeren siden 1965
Solid og holdbart i 0,9mm rustfritt stål, med en overflate som poleres flere ganger slik at den blir sterk og skinnende blank. Den kommer i tre størrelser i tillegg til en egen landbruksmodell. Denne overflaten gjør at vaskekaret har ekstremt lang levetid og er enkelt å rengjøre selv om det har blitt utsatt for maling og annet kjemisk materiale. Erfaring viser at levetiden på et Intra vaskekar godt kan være over 30 år uten at overflaten er forringet.

Intra vaskekar leveres med robust festeanordning som er utviklet av Intra, og som sikrer at produktet tåler en vektbelastning på 150kg i henhold til CE-normene EN13310 og EN14688, med forbehold om veggens bæreevne. Dette kvalitetspunktet er viktig for å hindre følgeskade ved brekkasje på veggfeste.

Kortreist vaskekar
Kortreist – altså kort avstand mellom produsent og kunde er et begrep som ikke bare er relevant for matproduksjon. Intras vaskekar transporteres direkte fra fabrikk i Trondheim uten hverken mellomlagring eller omlasting. Et viktig poeng i en tid hvor behovet stort, og hvor mange selskaper ønsker å ha en grønn profil.

NYHET!

Intra VK44 Universalvaskekar
Vaskekaret UVK44S1-PK er det senest produserte vaskekaret til Intra. Et multifunksjonelt vaskekar for veggmontering, med forlenget bakflens og oppbrett mot vegg. Universalkaret leveres komplett med 1 1/4" avløpsventil med plugg og kjede for overløp, bøtterist og veggpanel. Universalvaskekaret fungerer optimalt både som tradisjonelt vaskekar, men dekker også alle behov som utslagsvask.

Art nr: UVK44S1-PK
NRF: 6320087

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår