Korsbakken Bad Nyheter 2020

Dato: 29 Jan 2020

Det blir mer børstet messing, børstet kobber og duse farger også i 2020. Damixa utvider sitt takdusjprogram med flere nye overflater, og vi får inn nye lekre marmorservanter fra italiensk Globo.

Hvit matt
Sort matt er fremdeles en vinner, samtidig øker salget av hvite matte produkter. Sort matt toalett kom allerede i år og i 2020 får vi også hvite matte toaletter fra Globo. Hvite matte servantkraner finnes allerede og med flere servanter i Solid Surface materiale får man det meste i hvit matt. Damixa vil i løpet av året også komme med hvit matt takdusj.

Marmor
Marmor og messing er på vei inn og fra Globo lanserer vi noen nydelige marmorservanter med tradisjonell marmorstruktur. T-edge er en serie det satses på og den produseres i 10 forskjellige marmor-farger. Vi har valgt ut to til vår katalog. Portoro Marrone er en marmorservant i bruntoner og Arabescato Grigio som er den klassiske hvite og grå.
Damixa utvider programmet for overflater i Silhouet-serien
Både børstet messing og børstet kobber vil bli komplette serier med takdusj, servantkraner, badekartermostat og slanger og veggfester. Fra før tilbyr Damixa sort matt, messing, krom og børstet stål for overflatene i denne serien.

Vi ser frem til å lansere produktene som du vil finne i vår nye katalog og på våre nettsider korsbakken.no i januar 2020

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår