Korsbakken Bad – Åpent hus 17. oktober

Dato: 14 Okt 2019

Noen ganger er det greit å forholde seg til ett sted. Fra oktober kan du det for synlige produkter på baderommet.

Vi ønsker å vise deg som er rørlegger, forhandler og utbygger våre produkter og hvordan vi kan hjelpe deg til å få en mer effektiv hverdag ved å bruke vårt konsept. Vårt mål er at alle skal ha råd til å ha et kult bad, og sammen med deg tror vi at dette kan bli et faktum.

Torsdag 17. oktober holder vi showrommet i Hasleveien 28 åpent kl. 10.00-18.00. Her har vi utstilt alle våre produkter, og vi tar deg gjerne med på en liten runde i showrommet.

Her kan du se en liten snutt om hva vi har utstilt:


Meld deg på her

Korsbakken Bad er en leverandør for VVS-bransjen

Korsbakken Bad gjør det enkelt å for rørleggere, butikker og entreprenører å bestille produkter. Målet er at de aller fleste varene skal være på lager. Dette kan man enkelt sjekke på vår hjemmeside. For større prosjekter sørger vi for at leveringer kommer i tide direkte til byggeplassen. Våre produkter er også med i Winner tegneprogram og NRF-databasen.

Korsbakken Bad en merkeleverandør

Korsbakken er en direkteleverandør i VVS-markedet som samarbeider med merkeleverandører i Europa. Det gir oss korte leveringstider og produkter som er tilpasset norske forhold. Damixa, Bathco og Newform er flotte representanter for god kvalitet og bra design.

Vi er også stolt av å samarbeid med japanske Toto på toalettfronten. Toto er verdens største produsent av sanitærprodukter. Og med sitt ekstremt høye fokus på kvalitet og renslighet har deres spyletoaletter noen helt unike fordeler.

Korsbakken Bad inspirerer forbrukere

Korsbakken Bad markedsfører det komplette baderommet og vi inspirerer forbrukere direkte ved å være aktive i sosiale media. Med over 10 000 følgere på instagram @korsbakkenbad og mulighet for å lage egen ønskeliste på våre hjemmesider, opplever vi økt etterspørsel etter våre produkter direkte ute hos våre forhandlere.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår