Kontorrama AS : En god kontorstol er halve jobben!

Dato: 23 Apr 2012

Sedus er en av Europas største produsenter av kontorstoler, og lager produkter i høy kvalitet og med meget god sittekomfort. Deres siste tilskudd Crossline kommer i mange varianter - kontorstol med og uten nakkestøtte og konferanse-/møtestol. Sedus lager hele familier med stoler som muliggjør bruk av samme type stol de de fleste bruksområder.

Alle Sedus sine arbeidsstoler har en unik vippefunksjon. Ingen annen stol tillater vipp så langt bak som Sedus, uten at bena mister kontakten med gulvet. Ergoterapeuter har mye fokus på å strekke ut i løpet av arbeidsdagen, og Sedus gir deg god mulighet til det. Alle innstillinger er logisk plassert, og er lette å bruke. Dette er viktig for å stille inn stolen riktig i forhold til vekt og størrelse.

Sedus har 12 ulike kontorstolserier. Her kan du velge riktig størrelse, funksjon og design etter hvor mye penger du ønsker å investere. Ikke alle trenger stoler med «alt» av utstyr, og stolprogrammet gir deg derfor mange valgmuligheter. Uansett hvilken Sedusstol du velger, får du topp kvalitet med 5 års garanti til konkurransekraftige priser. Prøv en Sedusstol neste gang du skal bytte!

For mer informasjon, kontakt:

Kontorrama as v/Odd Bjørn Sæter
t: 23 37 47 00 / m: 91 32 49 33
e-post: obs@kontorrama.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår