Kompositt terrassegulv med opptil 6m lengder

Dato: 16 Mai 2017

….beste utvalg av kompositt (WPC) terrasseplanker, farger og struktur.

PolyFiber AS har tatt frem nye farger og struktur på vårens utvalg av terrasseplanker produsert hos annerkjente, tyske NATURinFORM GmbH. Vi kommer inn i en aktiv periode på året hvor vi planlegger for vårsesongen med hus og hage i fokus. Klikk inn på våre hjemmesider og spesielt våre utvalgte profiler hvor de vesenligste tekniske data fremkommer. Våre WPC (Wood Plastic Composite) er testet for norsk klima og tøff påkjenning. Produktene er EPD (Environmental Product Declaration) godkjent gjennom epd-norge for levekost og miljø.

Spesielt vil vi fremheve på vedlagte brosjyrer utvalget av lengder på 3, 4 5 og 6 mtr med korte leveringstider hvor 6 mtr er på vårt lager. Da kan du selv kappe til den lengden du ønsker for å slippe for mange skjøter. Fargeutvalget og struktur er i år vesentlig forbedret og utvalget av komponenter (bl.a. alu tilfarere og andre komponenter) større.


Trykk på PDF'en under for å komme inn på bilder og tekst.


Brosjyre:

Terrasse- og bryggeplanker

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår