Kombiner sikring med estetikk

Dato: 19 Jun 2019

Det er en velkjent problemstilling når man skal lage hager, parker eller andre grønne lunger er det å kombinere et tiltalende utseende og den nødvendige sikringen. Kanskje skal du hindre innsyn eller støy, skape soner eller sikre rundt eiendommen? Da er det fint å vite at du kan oppnå dette uten at det går på bekostning av estetikken.

Støydempende gjerder
For mange er bråk og støy et stort problem i hverdagen. Mangel på stillhet kan gjøre at man unngår å bruke fasiliteter som parker eller hager, fordi man ikke finner ro. Det finnes i dag gode løsninger på slike problemstillinger, og det er ingen grunn til å holde seg inne i finværet lenger. Her er kan man velge mellom flere farger og design, slik at man får den løsningen som passer best. Tiltalende løsninger som hindrer både støy og innsyn i hverdagen.

Bilde: Noistop® støydempende gir effektiv lydemping, og kommer i flere ulike design og fargevalg.

 

Utemøbler for objektsikring
Det er stadig debatt om hvor synlig objektsikring skal være. Noen mener at pullerter skaper en økt frykt og hindrer folk i å ferdes på folksomme områder, mens andre mener at synlig objektsikring gjør at man føler seg tryggere. En løsning som tar høyde for begge disse problemstillingene er pullerter forkledd som uteromsmøbler. Disse gir både effektiv beskyttelse og har et appellerende og lite skremmende utseende. Møbler som glir inn i miljøet og tilføyer noe til stedet det er plassert. Disse blir til samlingspunkt hvor man kan sette seg ned for et pust i bakken i en hektisk hverdag. De myke og geometriske formene er innbydende, og bidrar til at pullertene nærmest ser ut som kunst.

Bilde: Uteromsmøbler med flere funksjoner

 

Gjerder og gabioner
Det å skape soner kan være utfordrende. Store åpne plasser kan være begrensende, og ofte er de mest populære plassene gjemte kroker og hjørner. Her finner man ro og pusterom. Bruk av gabioner gjør at man har enorme muligheter, og bare fantasien setter grenser. Fyll nettingkurven med det som gir ønsket uttrykk og lek med høyder. Kanskje ønsker man en nivåforskjell, en mur som gjør at mange kan sitte ned samtidig, eller vegger som beskytter fra det som foregår på utsiden.

Det å føle seg bortgjemt kan være veldig befriende. Å kunne tenke at her inne er jeg skjermet for alt det som foregår på utsiden. Gjerder bidrar til denne følelsen. Det gir en ro og trygghet som gjør at man slapper av. Derfor er det viktig å velge gjerder som ikke bryter med denne følelsen. De skal gi en følelse av å være beskyttet, ikke innestengt. Palisade har denne effekten. Store valgmuligheter i farger og design gjør at man kan velge akkurat det uttrykket man vil.

Bilde: Områdesikring med palisadegjerde eller gabioner.

 

Les mer om våre produkter HER

Støydempende gjerder HER

Uteromsmøbler for objektsikring HER

Palisadegjerder HER

Gabioner HER