Klassisk blandebatteri i nye trendfarger

Dato: 11 Sep 2019

Dornbracht presenterer den klassiske blandebatteriserien Meta i en ny overflatekolleksjon og nye varianter som åpner opp for en personlig design på badeværelset og som muliggjør en linje med boligens øvrige rom.

 

Meta har alltid stått for en tidsriktig minimalisme og dess harmoniske proposjoner gir en universell optikk med lang levetid, både på det funksjonelle og på det estetiske plan.

Serien passer inn i ethvert interiør, fra det moderne til det mer klassiske, og like godt hos den private boligeier som i større prosjektbygg. Meta-serien er komplett og tilbyr blandebatterier for både servant, dusj og badekar, og avrundes med matchende tilbehør som kroker, toalettpapirholder mm.

Nye farger - ny designfrihet

Meta gir rom for en ytterligere avgjørende dimensjon for design av badeværelset: bruk av farger og overflater. I tillegg til standardoverflatene krom og platin matt presenteres tre nye fargekolleksjoner som er nøye utvalgt og avstemt etter individuelle og emosjonelle verdier:

Fashion: en ensemble av farger till tidsriktige interiører - myk grønn, pastellrosa, gråblå og lysende gult. Architectural: Elegant og stilsikkert - svart matt og nyanser av grått. Urban: inkluderer det jordbundne fargespekteret med de tre mørke, silkematte metalloverflatene dark platinum matt, dark bronze matt og dark brass matt.

Utvidet produktprogram og teknologisk spisskompetanse

Serien utvides med nye produktvarianter, som for eksempel Meta Pure som kommer med en soft-click-teknologi som sparer vann med forhåndsinnstilt mengde. Som Dornbrachts øvrige produktsortiment kjennetegnes Meta-serien av teknologisk spisskompetanse, eksklusivt håndarbeid, bruk av de beste råstoffene og en kompromissløs kvalitetskontroll.

Mer informasjon om Dornbracht Meta:
meta.dornbracht.com  - Last ned Meta-brosjyren

Raskeste vei til å spesifisere badeværelser og kjøkkener i premium klassen:
professional.dornbrachtgroup.com


Om Dornbracht
Tyske Dornbracht er en internasjonalt aktiv, familieeid produsent av design-armaturer og -tilbehør av høy kvalitet til bad/SPA og kjøkken. Med sitt brand claim "Culturing Life" tar Dornbracht opp tråden fra mange års arbeid med denne typen av rom og utvider det solide fundamentet som bygger på design- og vannkompetanse. Produktutviklingen og vanntilpassningen for fremtiden preges av teknologiske fremskritt samt forebyggelse med hensyn til sunnhet og velvære.

Kontakt Dornbracht
E-mail nordic@dornbrachtgroup.com, tel. +45 50 84 54 00

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår