Kjøleløsninger - Høy kvalitet med valgfri RAL-farge.

Dato: 11 Mai 2015

Melkerampa finner du på Mathallen i Oslo. I dette prosjektet var det viktig å oppnå en helhetlig hvitfarge i hele lokalet, kjøleløsningene ble pulverlakkert for å oppnå ønsket uttrykk.

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med?

Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk og innholdet fremheves på en fordelaktig måte. I tillegg til frihet i fargevalg har AKE mange tekniske drop-in løsninger, dette betyr frihet for deg i form av at en disk eller buffet kan bygges rundt de tekniske produktene i det materialet du ønsker!


På Blingsebakeriet Nord i Oslo kan du se et eksempel der tekniske moduler fra AKE er bygget inn med rustikke materialer. Dette kan gjøres av våre produsenter eller av din lokale snekker.Modningsskap for ost og kjøtt, pulverlakkert sort.


Her er to eksempler der kjøleløsningene er lakkert sort og bygget inn med grovere materialer for å få det visuelle uttrykket og helheten man ønsker.
Bildet til venstre er fra en spesialforretning, mens bildet til høyre er fra Starbucks.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår