KEBCO NORDIC – Leverandør av smitteverns- og vedlikeholdsprodukter til næringslivet

Dato: 15 Feb 2021

KEBCO-produkter er fremstilt i samarbeid med den beste ekspertise i inn- og utland, og gjennomgår en omfattende kvalitetssikring. For de øvrige produktene har vi knyttet til oss de mest kjente merkevarer innen de ulike produktområder. Vi kan også utvikle produkter med ditt eget varemerke, fra utkast på etiketter til ferdig produkt.

Smittevern

I disse dager er det høyaktuelt med gode produkter for nødvendig smittevern. Kebco kan være behjelpelige med dette. Vi har et komplett produktspekter i høy kvalitet for desinfisering av hender og utstyr. Vi fører også engangshansker, munnbind, samt dispensere og lavtrykksprøyter. Hos oss får du god service, og rask levering. Kontakt oss for et godt tilbud!

DES Gel

Bredspektret og høyaktivt hånddesinfeksjonsmiddel i geleform. For sykehus, lege- og tannlegekontorer, barnehager og andre institusjoner, storkjøkken, næringsmiddelindustrien, ferskvareavdelinger og andre steder hvor det stilles store krav til effektiv hånddesinfisering. Beskytter huden og hindrer uttørring. Inneholder ikke parfyme. pH 7,0.

Des Gel >70% oppfyller kravene i EN 1500.

HMS Datablad; se www.kebco.no

 

DES Wipes

Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes til desinfisering av hender.

Serviettene tåler stor mekanisk slitasje og loer ikke.

HMS Datablad; se www.kebco.no

 

DES Spray

Bruksområder: Benyttes der man ønsker en bakteriefri overflate; innen næringsmiddelindustrien, helse- og sosialvesen, offentlige bade-, sanitær- og dusjanlegg. Benyttes også til bruk på verneutstyr som hjelmer og friskluftmasker.

Egenskaper: Renser, dreper bakterier og gir frisk luft.

NB! Må ikke brukes på plexiglass

 

Merkespray

Vi har alt dere trenger til deres neste prosjekt. Prøv vår effektive merkespray av topp kvalitet. Vi leverer både i flouriserende og bestandige farger. Vår merkespray er allsidig, tåler kulde, og fester også på fuktige underlag. Renner ikke! Kontakt oss for et godt tilbud. Vi har rask levering i hele Norge!

Fluor Marker

Høykvalitets fluoriserende merkespray for betong, mur, plast, tre, grus og gress. Kebco Fluor Marker har en unikt patentert sikkerhetshette som beskytter dysen mot skader og ufrivillig aktivisering. Fremragende refleksjonsegenskaper, dekkevne samt god festeevne på de fleste typer underlag.

HMS Datablad; se www.kebco.no

 

Linjespray

Kebcos linjespray er en profesjonell merkespray som tåler slitasje. Den er rask, effektiv og enkel å bruke. Perfekt til oppmerking av parkeringsplasser og fotballbaner/gresssbaner. Brukes i merkevogn. Kontakt oss for et godt og raskt tilbud!

Line Marker 500 ml

Høykvalitets merkemaling for en økonomisk og slitesterk oppmerking innendørs og utendørs av parkeringsplasser, idrettsbaner, gressbaner og fabrikklokaler. Slitesterk og med meget god dekkevne. Tørker svært raskt. En boks rekker fra ca. 40 -100 m avhengig av bredden på stripene, hastighet ved påføring og underlag. Tørketid: Ca. 5 - 10 minutter ved 20°C.

HMS Datablad; se www.kebco.no

 

Football Marker 750 ml

Football Marker til merking av fotballbaner.Vogn for Football Marker - se katalog.

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår