Karusell- og skyvedørsløsninger.

Dato: 13 Jun 2016

Sikre en uavbrutt smidig flyt av mennesker og varer i din bygning med KONEs karusell- og skyvedørsløsninger.

Komplett løsning for smidig trafikkflyt gjennom hele bygningen
Våre karusell- og skyvedørsløsninger, i tillegg til andre automatiske bygningsdører, porter, heiser og rulletrapper gir deg en komplett løsning for å sikre en smidig, effektiv og trygg flyt av mennesker og varer til og fra alle typer bygninger.

Dørene er det første og siste inntrykket folk får av bygningen din – med KONEs løsninger kan du være sikker på at dette alltid er et positivt inntrykk.

Ingen bygninger er like, og vi utfører derfor en grundig analyse av behovene med hensyn til trafikkflyt, designønsker og krav til miljøytelse, sikkerhet og samsvar, slik at det blir enklere for deg å velge de helt riktige løsningene for bygningen din.

KONE Karuselldører
Våre karuselldørløsninger kombinerer materialer av høy kvalitet, fleksibel drift og utmerket holdbarhet og er perfekte for et bredt utvalg av kommersielle bygninger.

Våre karuselldører samsvarer fullt ut med sikkerhetsstandarden EN-16005. Med aller siste sensorteknologi sørger de for at alle kommer seg trygt inn og ut, også personer som frakter bagasje eller bruker rullestol.

KONE Automatiske Skyvedører
KONEs energieffektive skyvedørsløsning har en temperatursensor utenfor bygningen, i nærheten av døroperativsystemet. Denne kan programmeres, slik at døren veksler til energisparemodus og døråpningen reduseres til f.eks. 80 % av full åpning, når utetemperaturen f.eks. er under 15 °C eller over 25 °C.

Kvalitet og service
Når du velger KONE-produkter, får du de høyeste standardene innen kvalitet, sikkerhet, design og holdbarhet. KONEs dørløsninger er basert på kvalitetsmaterialer og ekspertise opparbeidet gjennom 35 års erfaring. Disse produktene oppfyller alle internasjonale CE-sikkerhetsstandarder og er TÜV-godkjent. KONEs dørvirksomhet og dørprodukter er sertifisert for kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 og miljøstyringssystemet ISO 14001.

Se alle våre automatiske dørløsninger her

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår