Kaizer skjøtefrie takrennesystemer

Dato: 12 Apr 2021

Ingen skjøter
Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer. Kaizer skjøtefrie takrenner produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold.

Estetisk design
En vakker takrenne gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom taket og resten av boligen. Innvendige kroker sørger for et estetisk utseende og rene linjer. Et stort utvalg av farger og metaller gir deg valgmuligheter.

Effektiv beskyttelse
Kaizer skjøtefrie takrenner er utviklet for å beskytte boligen mot det tøffe norske klimaet med snø, is, vann og store temperatursvingninger. Takrennens unike form gir en sterk konstruksjon og sørger for 40% mer vannkapasitet.

Ikke svinn og ikke avkapp
Hvert år havner 700 000 meter med takrenner i avfallscontainere som følge av avkapp. Transport- og lagringsskader sørger for ytterligere svinn ved bruk av takrenner med skjøt. Skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen med millimeterpresisjon. Da slipper man avkapp og transport og langringsskader. Resultatet er 0% svinn.

Resirkulerte metaller
Alle våre takrenner i aluminium er resirkulert. Dette kommer fra gamle brusbokser og annet skrot. Aluminium er et fantastisk metall som blir sterkere og sterkere for hver gang det blir resirkulert. Derfor kan vi med trygghet si at vi både tenker på miljø og kvalitet.

• Ingen skjøter - ingen lekkasjer!
• Gir boligen et estetisk løft
• Leveres i ubegrensede lengder
• Rask og proff montering
• Krever minimalt med vedlikehold
• 10 års garanti mot lekkasjer

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår