Kährs lanserer en serie 3-stavs eikegulv i Vintage utseende

Dato: 23 Aug 2016

“Götarna”, sa en gammel grunnlegger i Sverige, kalt et kongerike av ville skoger og glitrende innsjøer som dekker den sørlige delen av landet. Götaland har inspirert Kährs til en ny innovativ samling av vintage eikegulv. Götaland inneholder fem 3-stavs eikegulv i farger fra lyst til mørkt. Med individuelt behandlede bord for å skape et unikt utseende. Den kompletterer også perfekt den eksklusive Småland kolleksjonen.

Suksessen med Småland kolleksjonen av rustikke 1-stavs vintage eike gulv har inspirert Kährs til å utvide konseptet. Resultatet er Götaland Collection. Denne kolleksjonen er lik Småland i utseende, men med et annerledes livlig uttrykk. Gulvene i disse to kolleksjonene har blitt tatt frem for å tilby perfekte muligheter til å mikse og matche, f.eks. et Småland gulv i stue og Götaland til soverommene.

Geografisk er Småland en del av Götaland regionen og begge områdene kan sees som en hyllest til stedet hvor Kährs begynte å arbeide med tre for nærmere 160 år siden – og fortsatt har Kährs sitt hovedkontor og produksjonsanlegg her i Nybro, Sverige.

Götaland kolleksjonen inkluderer fem gulv med navn adoptert fra steder i regionen som gjenspeiler den store variasjonen i naturen og som fremkaller den spesielle atmosfæren for vært område.

Sandstrendene i Kilesand for eksempel har inspirert til et mel hvitt gulv, mens den magiske følelsen av å gå inn i den dype og vernede skogen i Attebo har inspirert til et mørkt og varmt gulv.

Fokus har vært på å skape en dynamisk, unikt og flytende overflate gjennom individuelt behandle hvert bord med håndskraping og børsting. Tilfeldig spredte sagmerker kombinert med faset kant som rammer inn hvert bord, skaper en effekt som visker ut forskjellen mellom 3-stavs og 1-stavs design.Overflaten på hvert bord er behandlet med flere lag olje som trekker dypt inn i treet og forsterker treets struktur. Resultatet er et slitesterkt, livlig og rikholdig gulv med naturlig glans og følelse.
 

For mer informasjon og produktbilder, kontakt:

Leif Ivar Vangerud
Tel.: +47 23 22 67 00
Mail: leif-ivar.vangerud@kahrs.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår