JELD-WEN Norge AS : Profesjonell karmmontering – enkelt, raskt og fleksibelt!

Dato: 27 Mai 2013

For den som ikke er vant til å montere dørkarmer kan det ofte oppleves vanskelig og tidskrevende å utføre denne jobben. Flere av dagens problem med utette eller skakke dører beror også på feil montering og ikke på selve produktet. Dette har firmaet JELD-WEN endret ved å utvikle et nytt effektivt monteringssett.

FrameFast er navnet på denne patenterte løsningen som består av to hoveddeler. Monteringshylse med stor kontaktflate, ekstra stabiliseringsdistanser samt nøyaktig tilpasset skrue for presis montering. Med hjelp av hylsen, justeres og plasseres karmen i eksakt posisjon før skruene til slutt låser karmen. Det unike med FrameFast i forhold til nåværende system er stabiliteten, nøyaktigheten og muligheten til enkel etterjustering.FrameFast gir:

  1.    Enklere montering
  2.    Raskere montering
  3.    Profesjonelt resultat
  4.    Mulighet til enkel etterjustering

Bruksområder:
FrameFast brukes med fordel ved montering av dører, vinduer og i andre situasjoner med høye krav på både nøyaktighet og fleksibilitet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår