Isodren Norge AS : Lekkasjesikre grønne takterrasser

Dato: 18 Dec 2012

Ved å legge ISODREN som isolerende og drenerende dekke oppå terrassens membran, og under jorddekket, får man en teknisk godkjent løsning som også sparer taket for tunge drenerende masser.

Tak og terrasser utgjør enorme muligheter for grønne hager i tettbygde strøk. Men det er avgjørende at de byggetekniske løsningene er riktige, slik at man unngår lekkasjer og omfattende reparasjoner i fremtiden.

ISODREN-platen er garantert for minst 50 års varighet, og fordi den aldri trekker til seg fukt er platen uinteressant for planterøtter, de vil holde seg i jordsmonnet hvor det er vann og næring.

ISODREN-platen er lett å arbeide med, veier lite og leveres i forskjellig tykkelse og trykkfasthet. I tillegg til de vektbesparende og drenerende fordelene vil den høye isolerende egenskapen sørge for en energivennlig løsning med lite varmetap fra terrassens underliggende rom.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår