Isodren Norge AS : Drenering uten pukk

Dato: 7 Mai 2013

Spar transport og utlegging av drenerende masser. Bruk TEK 10- godkjent drenering og isolasjon i en og samme arbeidsoperasjon.

ISODREN- platens vertikale dreneringskapasitet er 180 -200 liter per løpemeter vegg per minutt. (I praksis vil man neppe kunne oppleve slike vannmengder langs huset). En 10 cm tykk ISODREN-plate har tilsvarende dreneringsevne som 20 cm pukk og oppfyller således TEK-10 kravene til drenerende masse rundt konstruksjoner under bakken.

Drensplatene består av runde kuler av ekspandert polystyren. Hver enkelt kule er omgitt av en vanntett og bestandig bitumen/LaTeX emulsjon. I tillegg til at platene er optimalt drenerende og ikke trekker fukt, har de like høy isoleringsevne som isopor og annen plastisolasjon, men til forskjell fra disse er ISODREN-platen også maksimalt diffusjonsåpen.

Det er ikke behov for, og skal ikke benyttes, vanntett plast- eller annen membran rundt kjellerveggene. Med den SINTEF-godkjente ISODREN-metoden oppnås komplett fuktsikring.

Mer om hva man kan spare ved å drenere uten pukk: Drenering og isolering i ett og samme produkt.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår