Isodren Norge AS : Drenering av kjellere kan gjøres smartere og mer lønnsomt

Dato: 18 Mar 2014

 
Enten du er husbygger eller grunnentreprenør kan du gjøre drenerings-jobben mye smartere og mer lønnsom både for deg selv og for kundene.

Ved å benytte ISODREN til jobben får du både drenert og isolert i en og samme operasjon. ISODREN-platen har teknisk godkjenning som fullgod drenering i seg selv. Den slipper igjennom 200 liter vann/lpm/minutt. ISODREN er også det eneste isolasjons-materialet i Norge med teknisk godkjenning som fuktsikring for grunnkonstruksjoner.

Lønnsomt for deg som utfører jobben
Ved å benytte letthåndterlige, dampåpne og trykkfaste plater som drenerer og isolerer i en og samme operasjon får du: Mindre masse å grave ut, mindre masse å kjøre vekk - og mindre pukk å kjøpe. Og når du har gravd ut, drenert og fylt tilbake, er konstruksjonen samtidig blitt varmeisolert, dampåpen og fuktsikret! Du har levert kunden en komplett løsning som er drenerende, fuktsikker og energiøkonomisk.

Lønnsomt for kunden
Kunden får levert en løsning som gir full kontroll på alle kritiske områder for rom under bakken: Full kontroll på vannet, full kontroll på fukten - og full kontroll på energibruken. Dessuten kan kjelleren utnyttes bedre når ingen innvendig isolasjon vil oppta plass. Dreneringsjobben vil være betalt gjennom reduserte oppvarmingskostnader i løpet av 8 – 10 år.

Du leverer rett og slett et LØNNSOMT prosjekt for både deg og dine kunder!

Her kan du lese mer utførlig om hvordan du legger smartere drenering av kjellere.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår