Intra tildelt toppremie i Red Dot Award 2015!

Dato: 5 Mai 2015

Den elskede kjøkkenvasken: hjertet i kjøkkenet, og likevel alltid glemt.
Intra endrer på dette og gir vasken den oppmerksomheten den fortjener.

Den internasjonale med-lemsjuryen av Red Dot Award har tildelt Eligo, den nye kjøkkenvasken fra Intra – tittelen Red Dot: Best of the Best for Produkt Design 2015. Juryens motiv var: Topp kvalitet og banebrytende design. Med sin innovative kjøkken-vask har Intra bevist sin designfortreffelighet i den viktigste konkurransen for produkt-design, som feirer sitt 60-årsjubileum i år.

I 2015, har bare noen få (1,6%) av alle oppføringer i konkurransen vunnet denne ettertraktede prisen. Eligo stod løpet ut og var den eneste kjøkkenvasken til å vinne den prestisjetunge prisen, noe som bekrefter at Intra er ledende innen internasjonal design og innovasjon.

Red Dot: Best of the Best deles ut for nyskapende design og er den høyeste individuelle prisen et produkt kan oppnå. Bare det mest fremragende produktet i en kategori får denne prisen – I 2015 mottok bare 81 produkter fra 31 kategorier dette ettertraktede kvalitetsstempelet.

En kjøkkenvask for reelle behov
For mange har kjøkkenvasken blitt et valg mellom form og funksjon. men med lanseringen av Eligo, har Intra lyktes i å kombinere funksjonalitet og fleksibilitet med et innovativt og prisbelønt design. Eligo er en vask som er designet for reelle behov uten kompromiss på design eller funksjonalitet.

Den fleksible Eligovasken løser alle oppgaver som kan dukke opp under matlaging, og det gjør den både med eleganse og oppfinnsomhet! Praktisk i alle situasjoner: skylling av grønnsaker, rengjøring av gryter, panner og kjøkkenutstyr og alle typer kapping under matlagingen. Alt dette uten kaos på kjøkkenet på grunn av Eligos nyskapende design og tilbehør.

Det prisvinnende designet vil passe inn og utfylle ethvert kjøkkeninteriør, med sin blanding av myke og harde linjer, diskrete berøringsknapper og dynamiske form. Tilbehøret vil bidra mer enn du tror ved første øyekast! Det bidrar til fleksibiliteten i vasken og sørger for at den er tilpasset dine spesifikke behov og ditt personlig preg.

Innovasjon fra en lang håndtverkstradisjon
Målet med utviklingsprosjektet var å skape et nytt konsept for kjøkkenvasker, med helt nye funksjoner og spesifikasjoner. Resultatet er Eligo - som er utviklet basert på ideen om fleksibilitet, funksjonalitet og brukervennlighet uten kompromiss når det gjelder form og design.

Berøringskontrollen åpner og lukker vaskens avløp, løfter bunnskrapen og åpner vannet til oppvaskmaskinen. En fleksibel vegg lar brukeren bruke en stor kum eller dele den i to separate kummer ved behov. Alt tilbehør har myke berøringsdetaljer for en høy kvalitetsfølelse når den er i bruk. Skjærebrettet kan brettes på midten for hel eller halv størrelses bruk, og kan også benyttes til å dekke vasken.

Intra Eligo tilfører kontraster og spenning i sin utforming som uttrykker individualitet; myke og skarpere radier, myke og harde materialer. Piezo berørings-teknologi brukes gjennom det rustfrie stålet for å unngå huller i overflaten og for å sikre integriteten til det rene designet, forsterke bruker-vennligheten og holde det enkelt å rengjøre og samtidig legge til nye funksjoner.

Eligo er utformet og produsert i Mölntorp, Sverige, inspirert av en lang norsk industritradisjon og hånd-verkskunnskap helt siden 1946. Det er en av grunnene til at det også har blitt tildelt etiketten Interior Innovation Award – Winner 2015 av det tyske Designrådet.

Interior Innovation Award
Interior Innovation Award er en uavhengig pris som regnes som en av de mest anerkjente designpriser i interiørindustrien over hele verden. Interior Innovation Award står for førsteklasses innovative prestasjoner.
Eligo er tilgjengelig i fire modeller via alle ledende kjøkkenstudioer. Lær mer om Eligo, design og funksjoner på www.intraeligo.com og www.intra-teka.com.