Intra Sandfanger

Dato: 2 Okt 2017

Formålet med sandfangeren er å filtrere sand fra vann slik at avløpet ikke går tett og at man hindrer at forurensning unødig går ut i kloakken. Sandfangeren er enkel å montere direkte under en vaskekum eller vaskerenne og erstatter vannlåset. Sandfangeren har en kapasitet på 3,5 liter og har et horisontalt utløp med en albutilkobling som gjør at man kan velge mellom gulv eller veggtilkobling.

I barnehagen kan det bli mye skitt og søl etter at barna har vært ute en våt dag og lekt i sandkassa. Da er det praktisk å spyle sand og annen skitt av støvler og regnklær i vaskerennen eller vaskekaret som er installert der. Da det kan bli mye sand av mange glade barn, hender det ofte at avløpet kan gå tett. Men, med sandfangeren samles sanden i beholderen som enkelt kan åpnes og tømmes og man hindrer plunder og heft og sparer samtidig miljøet.

På vaskerommet finnes det gjerne et vaskekar eller en annen kum til rengjøring. Her er det ofte også behov for grov- rengjøring. Det kan være alt ifra en skitten hund, sykkeldekk, skittent fottøy osv. Her er en sandfanger et ypperlig valg!

I industrien kommer også en sandfanger godt til nytte. Her skylles det meste ut via et vaskekar, en vaskerenne eller gjerne en industrikum. Og, ikke minst, når man tømmer vaskebøtten i utslagsvasken etter å ha vasket skitne korridorer og ganger. Produkter ideelle i kombinasjon med sandfangeren vil være vaskerenne (se bilde under), vaskekar, Omnia vaskekum, utslagsvask, eller en industrikum.

Med en Intra Sandfanger sparer du miljøet og frigjør smuss og skitt som ligger i avløpsnettet!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår