Intra Icon – servanter og hygieneprodukter i rustfritt stål med enhetlig design

Dato: 18 Mai 2016

Intra Icon består av fire servanter, samt et komplett utvalg hygieneprodukter som utfyller Intras spekter av sanitærprodukter for det offentlige toalettrom. Med Icon tilbyr vi en komplett konseptløsning av kvalitetsprodukter med fremragende designelementer, funksjonalitet og estetikk.

I dag ser vi en trend for rette linjer og funksjonell design, både i det offentlige og private marked. Dette reflekterer også vår skandinaviske tradisjon og med Icon ønsker Intra å være en trendsetter med den rette balanse mellom form og funksjonalitet. Vi har viet stor oppmerksomhet til alle detaljer, samtidig som vi har vært bevisst på at produktene skal fremstå unike, men ikke dominerende.Icon er produsert i rustfritt stål og produktene har et enkelt, mykt og rent formspråk som gjør at de står sterkt alene eller kan brukes som basis for arkitektens helhetsidé for sanitærrommet. Servantene kan enkelt kombineres med andre materialer og farger noe som gir kunden en større grad av fleksibilitet til å definere utrykket i toalettrommet.

Icon servantene leveres i modeller for plan, underliming, nedfelling, samt for veggmontering. De kan leveres med polert eller slipt finish og de leveres med integrert avløp med et spesialdesignet avløpsdeksel som reflekterer den nøyaktige formen på servantkulpen – rektangulært med myke radier i hjørnene, noe som stryker den enhetlige formen på produktene.

Hygieneproduktene favner alle nødvendige artikler for å gjøre et toalettrom komplett; papirdispenser, såpedispenser, avfallsbeholdere, toalettrullholdere og toalettbørsteholder. Dispenserne er utviklet med fleksible løsninger slik at kunden selv kan velge leverandør av papir og såpe.

Alle produktene er i rustfritt stål, et holdbart og hygienisk materiale som er vedlikeholdsfritt og lett å holde rent. Solid og hærverksikkert.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår