Intra AS lanserer vaskerennen P12NFOL

Dato: 29 Okt 2013

I løpet av 1 kvartal 2014 vil Intra lansere flere nye spennende produkter på markedet som nå er i ferd med å ferdigstilles. Et av de nye produktene er vaskerennen, som er ment for nedfelling i benk.

Ideen om en nedfellbar vaskerenne bunner i nye krav og ikke minst ønsker fra både arkitekter, skoler og barnehager om plassutnyttelse av volumet under vaskerennen til f.eks oppbevaring/sortering av resirkulerbart avfall, vaskeutstyr, plass til lager osv. Her er det helt opp til den enkelte brukers helhetsplan for rommet å finne ut hvordan de ønsker å organisere plassen under vaskerennen.

Fordelene ved denne løsningen stopper ikke ved plassutnyttelsen, men følgene er også et ryddig rom. Ved å felle ned vaskerennen gjøres den dessuten mer robust. Produktet blir mye mer stabilt og man er uavhengig av veggens styrke.

Den nye vaskerennen lages på samme lest som P12 som finnes på markedet i dag. Målene er følgelig 1 200x 430 millimeter. Den har plass til to-tre armaturer, og det er dermed mulig med to berøringsfrie armaturer og en såpedispenser i midten.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår