Intelligent gatevarme

Dato: 4 Des 2020

Snøsmelteanlegg og gatevarme er tekniske anlegg som kan kreve mye energi dersom de ikke styres riktig. Med vår intelligente og fremtidsrettede styring av gatevarme benyttes det minimalt med energi for å holde arealer fritt for snø og rim, slik at energibesparelsen kommer byggeier til gode!

andXor E-Smelt er en fleksibel løsning som passer like godt inn i eksisterende bygg som i nye bygg. Løsningen kan benyttes til både elektrisk og vannbåren gatevarme, hver for seg eller i kombinasjon.
Løsningen levers komplett med nødvendig sensorikk og systemunike koblings-skjemaer slik at installasjonen skal bli så effektiv som mulig.

Energibesparelse
Ved å ha kontroll på energibruken og forvarming av areal vil man redusere effekt-topper som igjen reduserer energikostnadene vesentlig.

Intelligens
Vi har benyttet erfaring fra tradisjonelle og gjennomprøvde gatevarmesystemer og lagt til Intelligens i form av prognosestyring med værdata og smarte algoritmer.

Kommunikasjon
andXor E-Smelt kan kommuniserer som standard på protokollen BACnet IP, det er i tillegg mulighet for Modbus TCP og MQTT. Dette gjør at vår løsning er leveran-dør uavhengig og gir byggeier frihet i forbindelse med tilknytning til SD-anlegg og toppsystemer.


«Vi er en leverandør av fremtidens tekniske løsninger for bærekraftig drift og optimalisering av eiendom.
Vårt fokus er å tilby riktig løsning til våre kunder, som strekker seg ut over komponenter, funksjoner og syste-mer som virker hver for seg.
Våre leveranser består av helhetlige løsninger hvor sam-spill mellom tekniske systemer og bærekraft er i fokus.»
- Christer Berg, Daglig lederKontakt oss
Ring oss for en hyggelig prat om våre tjenester og løsninger.

andXor AS
v/Daglig leder
Christer Berg
Tlf: 91 31 70 78
christer.berg@andxor.no

Besøk vår hjemmeside: www.andxor.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår