Integrert skybasert løsning for lås og kamera

Eiendomssikring handler primært om avlåsning, sekundært om pålitelig informasjon. Vår unike skybaserte låsplattform SALTO KS, Keys as a Service® [KaaS], er nå integrert med Eagle Eye CameraManager, verdens første skybaserte videomonitorering i en og samme pakke, alt integrert i våre KS applikasjoner. Løsningene for lås og video er rimelige og svært enkle å installere, og krever heller ingen server- eller programvareinstallasjoner.

Verdens første skybaserte videomonitorering i en og samme pakke, alt integrert i våre KS applikasjoner. Løsningene for lås og video er rimelige og svært enkle å installere, og krever heller ingen server- eller programvareinstallasjoner.

Med CameraManager, som har IP67, ser og hører du i sanntid eller opptak i HD 1080p, og mottar varsler for objekter, bevegelse, lyd og varme, på din datamaskin (Windows, Mac, Linux) eller smartenhet (Android smarttelefon og nettbrett og iPhone og iPad). Styr vinkel og zoom på opptil 25 kameraer på en og samme skjerm, opptil 30 bilder/sekund, planlegg opptak, eksporter til andre enheter. Se saltoks.com og cameramanager.com for mer informasjon. Eller bare ring oss på 63 95 40 20.


Følg oss