Integrering av Airmaster ventilasjonsanlegg

Dato: 25 Mar 2019

Innblåsning under taket – eller over et ventilasjonstak?

Hvert rom og hver bygning har sine egne muligheter for hvordan ventilasjonen kan integreres. Dette har Airmaster tatt høyde for i utviklingen, og har konstruert en serie med vegghengte ventilasjonsanlegg for skoler, kontorer, møtelokaler m.m.

Ventilasjonstak
Fleksibiliteten til Airmasters ventilasjonsanlegg gjør at det er mulig å ta hensyn til både arkitekturen og utformingen av rommet. Som man kan se på videoen, så er det mulig å la hele Airmaster-anlegget være synlig under taket, delvis integrert i taket, eller helt integrert over et ventilasjonstak. Ved sistnevnte løsning er bare servicelemmen synlig. Brukt luft føres fra rommet via avtrekksarmatur i taket.

Sentral styring av desentrale anlegg
Styringsmessig er det også flere forskjellige muligheter. Siden anleggene er desentrale, kan de ha hvert sitt betjeningspanel, men dette kan være upraktisk når det er mange anlegg det skal holdes et øye med. Derfor har Airmaster utviklet «Airlinq Online», som er en skybasert IoT-løsning. Airlinq Online gir deg muligheten for sentral styring og administrasjon av alle tilkoblede Airmaster ventilasjonsanlegg. Dermed kombineres fordelene til desentrale ventilasjonsanlegg med fordelene til sentral styring.

Mer informasjon på: www.airmaster-as.no - tlf. 99 08 04 44

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår