Inspirert av naturen, perfeksjonert for deg.

Dato: 1 Dec 2015


Naturlig, uregelmessig look

Som alle nye produkter fra nora systems har noraplan valua et design som er et resultat av internasjonale arkitekt-workshops. "Planleggerne ønsket seg et gulvbelegg med et naturlig, uregelmessig utseende, som utstråler varme og trivsel," forklarer Dirk Oswald, produktsjef hos nora systems.

Den strukturerte overflaten gir gulvet liv, dybde og kvalitet. noraplan valua kombinerer gummimaterialets autentisitet med en uregelmessighet som ligner den man finner i naturen. Administrerende direktør Andreas Mueller er overbevist: "Med noraplan valua har vi et produkt for alle bruksområder der det kreves en hjemlig atmosfære, men hvor det samtidig stilles høye krav til funksjonalitet".

Det nye gulvbelegget får stjerne i boken ikke bare for sitt attraktive ytre, men også for gummiens varig elastiske egenskaper. Det er brukervennlig, ekstremt motstandsdyktig og samtidig ergonomisk, det har glimrende akustiske egenskaper og er lett å gjøre rent. Som kvalitetsprodukt "made in Germany" oppfyller noraplan valua alle krav til et langlivet og bærekraftig gulvbelegg. "Både for oss arkitekter og byggherre er den sikkerheten vi får når vi installerer gummigulv fra nora, et helt vesentlig kriterium" understreker Markus Schmale fra arkitektkontoret Schmale Architekten GmbH

32 attraktive farger og ulike formater

Med sine 32 attraktive farger – 8 med svakere og 24 med sterkere marmorering – byr noraplan valua på maksimal kreativ frihet. I fargevalget har nora systems i utgangspunktet orientert seg etter naturens farger, men ønsker også, ved hjelp av utvalgte aksentuerende farger, å møte den økte etterspørselen etter farge som designelement i gulvet.

Det spesielle ved noraplan valua er at det ikke bare leveres i klassiske baner, men også som flis-moduler med skråkant. I likhet med de andre noraplan-gulvbeleggene finnes også noraplan valua i en to og tre millimeter tykkelse.

Autentisk, eksklusiv, komfortabel – noraplan valua gir interiøret et naturlig preg, og gjør ethvert rom til et sted og trives i.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår