Inspirerende hos Korsbakken

Dato: 22 Aug 2017

Denne sommeren har showrommene hos Korsbakken fått ett skikkelig løft. Her kan du nå få full oversikt over alle de 15 variantene med takdusj fra Damixa og Newform. Eller se de flotte, praktiske kjøkkenkranene med uttrekkbar tut eller fleksibel slange utstilt.

Merkevarer til badet
Korsbakken er en direkteleverandør av synlige produkter til baderommet. Med en rekke nydelige og lekre servanter og spennende løsninger for kraner, møbler og speil gir vi dere muligheten til å velge nye og friske løsninger på badet eller toalettrommet.

Kraner fra Damixa og Newform
Dansk design fra Damixa og italiensk design fra Newform. To produsenter som utfyller hverandre og gjør vårt sortiment komplett. Fra Damixa er den store bestselgeren takdusj i alle varianter, mens Newform har utallige design av høye servantkraner, som passer perfekt til våre bolleservanter fra Bathco.

Servanter fra Bathco
Vi elsker spanske Bathco som flere ganger i året kommer med nyheter og spennende design på sine servanter. I høst får vi microsement bolleservanter i en rekke flotte farger og aluminiums-servanter i både blanke, malte og rustikke overflater.

Toto toaletter – japansk kvalitet og renslighet
Denne høsten kommer vi til å lansere dusjtoaletter fra japanske Toto, som er verdens største produsent av sanitærprodukter. Toto’s teknologi er i verdensklasse når det gjelder skylling, rengjøring og støy. For deg som er ekstra interessert kan du komme på åpent hus i september, da kan du selv teste dusjtoalettet og få mer informasjon fra Toto’s representanter.

Korsbakken samarbeider med VVS bransjen
Korsbakken samarbeider med hele VVS bransjen. Vi har representanter i hele Norge for oppfølging ute i butikker og samarbeider også med entreprenører og andre for å perfeksjonere leveringer til prosjekter og større utbygginger. 

Vil du besøke oss?
Velkommen til Åpent hus 14. og 15. september. Send en mail til helene@korsbakken.no hvis du vil komme. Vi har også showrommet åpent i vanlig kontortid 8-16 hvis det passer bedre å komme innom litt på sparket.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår