Innovativt vanntettingssystem til betong i spillvannsanlegg

Dato: 15 Aug 2018

Med MasterSeal 7000 CR fra Master Builders Solutions BASF presenterer BASF et innovativt produkt til beskyttelse av betongkonstruksjoner i ekstreme spillvannsmiljøer. Produktet bygger på selskapets nye teknologi, XolutecTM, og kombinerer på en unik måte påføringsmetoder og ytelsesegenskaper for å takle utfordringene i aggressive spillvannsmiljøer. 

Motstandsdyktig overfor biogene svovelsyreangrep

Påvirkningen av spillvann i oppsamlingsnettverk og behandlingsanlegg kan føre til rask nedbrytning av betongoverflater og korrosjon av armering og stålkonstruksjoner. MasterSeal 7000 CR er motstandsdyktig overfor slitasje og biogene svovelsyreangrep og er dermed perfekt egnet til de ekstreme forholdene i forbehandlings- og utluftingstanker, råtnetanker og avløpsrør. Produktets dynamisk og statisk rissoverbyggende egenskaper beskytter betongen, også ved forekomst av sprekker som ikke er av konstruksjonsmessig betydning. På den måten forlenges konstruksjonens levetid.

Kan påføres på svært fuktig underlag

En annen viktig fordel ved denne nye kunststoffteknologien er toleransen for fuktighet, både i underlaget og i omgivelsene. MasterSeal 7000 CR kan påføres på svært fuktig underlag med sprøyte eller rulle, og den korte herdetiden muliggjør kontakt med vann allerede 24 timer etter påføring ved 20 °C. Denne kombinasjonen av egenskaper gir langvarig beskyttelse av betongen og betydelig raskere ibruktaking. Derfor er MasterSeal 7000 CR den ideelle løsningen til spillvannsanlegg og miljøer utsatt for sterk kjemisk påvirkning.


Referanseprosjekter BASF

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

Nybygg | Oslo | Uoffisiell

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs tilsvarende 3 bygninger i Oslo. Selve byggi...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår