Innovative gulvsystemer som gir en sunnere, mer energieffektiv og komfortabel levetid

Dato: 9 Okt 2018

Besøk oss på standnr: 5


Dårlig inneklima kan ha en alvorlig effekt på helsen vår. Derfor ser vi på 4 gode grunner til å investere i trivsel og bygge undergulv med Thermozell.

Fra tegnebrettet og ut til forbruker spiller den totale økonomien inn. Det er ikke lenger bare den prisen du betaler som bestemmer hva vi bygger med. På lengre sikt er det avgjørende for oss alle og vår helse, at vi bruker materialer som skaper et sunt inneklima, økt sikkerhet og mindre energiforbruk.

1. Muggsopp

Muggsporer gir ubehag som kan skade helsen din alvorlig. Derfor er våre gulvsystemer forsiktig sammensatt med spesifikke blandingsforhold som sikrer en miljøtilstand i undergulvet der mugg ikke kan vokse.

2. Fukt

Fuktighet i gulvkonstruksjonen fører til dårlig inneklima som kan fremme veksten av mugg og koste dyrt i tidsplanen under byggeprosessen. Da Thermozell kun inneholder en begrenset og tilmålt mengde av blandingsvann for betongherdingsprosessen, reduseres både tørketiden og reduserer total byggetid.

3. Energiforbruk

Et gulv med Thermozell samler varme og kulde, noe som reduserer energiforbruket. På grunn av våre spesielle gulvsystemer og bruk av resirkulert flamingo i Thermozell, betyr dette at gulvet kjøler om sommeren og holder seg varm om vinteren.

4. Audio

Et godt inneklima er avhengig av lydisolering. Galaxes gulvsystemer med Thermozell gir god isolasjonseffekt og senker støynivået.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår